Om mig

Hej! Mit navn er Patrick, som du nok havde gættet…

Hvad går siden ud på?

Først vil jeg lige præsentere, hvad denne hjemmeside egentlig går ud på.

Det helt store formål med hjemmesiden er, at jeg godt kan lide at tale og skrive om spil. Jeg har altid været spilinteresseret, og med tiden har jeg som spilsamler skrabet en del forskelligt loot sammen. Samlingen tæller efterhånden mange hundrede spil. Jeg har lavet en side med en oversigt over min samling.

Der er alt fra Nintendo 64, som var min første spillekonsol nogensinde, til mærkværdigt merchandise, som jeg igennem forskellige jobs har skaffet.

Udover at være spilsamler, hvem er du egentlig?

Jeg er uddannet Serviceøkonom AK med speciale i Turisme og studerer International Hospitality Management på Copenhagen Business Academy (i daglig tale kaldet Cphbusiness) på Nørrebro Campus.

Som studiemedhjælper er jeg ansat Business Lolland-Falsters turismeafdeling, hvor jeg i høj grad arbejder med vedligeholdelse og opdatering af VisitLolland-Falsters tre sprogversioner.

Desuden er jeg Chefredaktør hos Pandi Games Network, der ejer Playception.com og N-club.dk, som er nogle af de største gaming communities i Danmark. Som Chefredaktør har jeg bl.a. ansvar for videoindhold, events og generel drift af siderne.

Jeg er Nørd med stort ‘N’. Det betyder, at jeg ikke bare identificerer mig selv som gamingentusiast, men også konsol- og spilsamler – især fra Nintendo, som jeg er opvokset med.

Oprindeligt er jeg fra Nakskov på Lolland, men har boet i København siden februar 2013 sammen med min kæreste.

Enjoy 😀

~ Patrick Bay

PS. Hvis du har behov for at kontakte mig, så skriv eller ring på 24648881 eller på mail thepatrickbay@gmail.com.